Τα φθηνότερα eshop για τις αγορές σου!



Εάν ο προϋπολογισμός σου έχει μειωθεί σημαντικά αλλά οι ανάγκες σου παραμένουν οι ίδιες ενώ οι τιμές των αγαπημένων σου καταστημάτων δεν λένε να πέσουν, τότε ρίξε μια ματιά σε μερικά πολύ φθηνά online μαγαζιά που εξυπηρετούν παραγγελίες για την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Αγορές, Άνδρας, Γυναίκα, Ένδυση, Κατάλογος, Παιδί, Προτάσεις, eshop

Φθηνά, ποιοτικά, τα περισσότερα τα δοκιμάσαμε και κυρίως, δεν τρέχεις, βρίσκονται στην πόρτα σου με ένα κλικ.


Tesco

Για αντρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, εσώρουχα και παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες.

Το επί χρόνια ίσως πιο διάσημο κατάστημα της Αγγλίας, τώρα κάνει ένα βήμα προς την Ευρώπη, δεχόμενο παραγγελίες και από άλλες χώρες. 


Προς το παρόν μόνο για τα παραπάνω είδη αλλά οι τιμές του είναι πραγματικά πολύ χαμηλές ενώ τα μεταφορικά δεν πάνε με το βάρος αλλά την παραγγελία και είναι 10 λίρες για Ελλάδα και Κύπρο. Εάν δηλαδή θέλεις μόνο ένα προϊόν, καλύτερα να περιμένεις να μαζέψεις κι άλλα για να πληρώσεις τόσα για τα μεταφορικά.


Μπορείς δηλαδή να φτιάξετε με φίλους μια συγκεντρωτική παραγγελία και να πληρώσετε μόνο 10 λίρες μεταφορικά για όλα. Γενικά, αξίζει πολύ. 


Κλικ: http://www.clothingattesco.com




Chiara Fashion

Γυναικεία ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ.




Τρομερή ποικιλία και πολύ χαμηλές τιμές σε όλα τα είδη. Εάν η παραγγελία σου από Ελλάδα ή Κύπρο είναι πάνω από 30 λίρες, τα μεταφορικά είναι δωρεάν αλλιώς θα σου κοστίσουν 4.5 λίρες ανά παραγγελία. 


Επίσης, έχει πολύ συχνά προσφορές πολύ συμφέρουσες οπότε εάν σου αρέσουν τα προϊόντα του, φρόντισε να το επισκέπτεσαι συχνά για να προλαβαίνεις τις προσφορές! 


Κλικ: http://www.chiarafashion.co.uk/




Everything 5 pounds


Για γυναικεία και παιδικά ρούχα και παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντες.


Είναι αγγλικό, οτιδήποτε δεις κοστίζει 5 λίρες και το στοκ ανανεώνεται πολύ συχνά. Πρόσεξε μόνο το κόστος των μεταφορικών γιατί πάει με τα κιλά. 


Αν δηλαδή αγοράσεις παπούτσια τότε τα μεταφορικά αυξάνουν με αποτέλεσμα να σου κοστίσουν στο τέλος 8-9 αγγλικές λίρες το ζευγάρι. Που πάλι δεν το λες ακριβό.  :) 



Κλικ: http://everything5pounds.com/



Strawberrynet.com

Αρώματα - καλλυντικά - μακιγιάζ.



Επειδή τα τελευταία χρόνια έκανε θραύση στην Ελλάδα, το φραουλομάγαζο άνοιξε και ηλεκτρονικό υποκατάστημα στα ελληνικά (οκ, τραγικές οι ελληνικές μεταφράσεις κάποιων προϊόντων) ενώ η σελίδα του στο Facebook είναι επίσης και στα ελληνικά. 


Όλες οι επώνυμες κολόνιες, τα καλλυντικά σου και τα πάντα για το μακιγιάζ απ΄όλες τις μεγάλες εταιρείες σε τρομερά χαμηλές τιμές και χωρίς σεντ για τα μεταφορικά. 


Πώς το κάνουν, δεν ξέρουμε αλλά το κάνουν και τους έχουμε δοκιμάσει πολλές φορές. 



Κλικ:  http://gr.strawberrynet.com/



Undercover Experience

Γυναικεία εσώρουχα, μαγιό και καλσόν.



Πρόκειται για ανεξάντλητη πηγή σε πολύ φθηνά εσώρουχα, μαγιό και καλσόν, σχεδόν όλων των διαδεδομένων brands. 


Η τιμή για τα μεταφορικά σε Ελλάδα και Κύπρο είναι συγκεκριμένη και κοστίζει 4 λίρες κάτι που συμφέρει πολύ, ειδικά εάν κάνεις μια μεγάλη παραγγελία. 


Φυσικά, επειδή πρόκειται για εσώρουχα και η εφαρμογή έχει μεγάλη σημασία, μετρήσου και βρες τα σωστά νούμερα για το σώμα σου προτού παραγγείλεις. 


Σε γενικές γραμμές, ψάξτο, αξίζει. 



Κλικ: www.undercoverexperience.co.uk


Ebay ή Amazon

Κυριολεκτικά, βρίσκεις τα πάντα, καινούργια ή μεταχειρισμένα.


Πρόκειται για δύο παγκόσμιους κολοσσούς με προσαρμοσμένα “υποκαταστήματα” τουλάχιστον ανά ήπειρο αν όχι ανά χώρα. 


Εδώ δεν αγοράζεις μόνο, αλλά μπορείς και να πουλήσεις καινούργια ή μεταχειρισμένα αντικείμενα που έχεις αλλά και να γίνεις συνεργάτης προωθώντας πωλήσεις για λογαριασμό τους. Μπορείς να ανοίξεις ηλεκτρονικό κατάστημα εντός τους ή να επεκτείνεις το ήδη υπάρχον σε αυτά. 


Γενικά, θα βρεις τα πάντα, σε όλες τις πιθανές τιμές, σε κάθε πιθανή κατάσταση. 


Τα μεταφορικά ποικίλουν ανάλογα τη χώρα προέλευσης, το ίδιο και εάν έρχονται σε Ελλάδα ή Κύπρο. Μπες και άρχισε το ψάξιμο. Θα ξετρελαθείς! 



Κλικ: http://ebay.com/ και Κλικ: http://www.amazon.com/



Bookdepository

Βιβλία, βιβλία, βιβλία!


Ένα αγγλικό ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο με δωρεάν διανομή σε όλον τον πλανήτη! Θα βρεις πάνω από 6 εκατ. τίτλους βιβλίων σε όλες τις γλώσσες (ναι, και ελληνικά) και θα λάβεις πολλά κουπόνια και εκπτώσεις για τις επόμενες αγορές σου εάν γίνεις πελάτης τους. 

Πραγματικός θησαυρός. 

Κλικ: http://www.bookdepository.co.uk/



! Επιλέξαμε κυρίως eshop από την Ευρώπη, διότι παρόλο που παντού θα βρεις φθηνές επιλογές, η μεταφορά τους από πιο μακρινές χώρες τα κάνει σχεδόν απαγορευτικά. 

Υποσχόμαστε όμως, σύντομα να δημοσιεύσουμε λίστα με ονλάιν καταστήματα από όλον τον κόσμο που προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά.




Σημαντικό: Η παρούσα δημοσίευση δεν είναι διαφημιστική. Δεν έχουμε κανένα κέρδος για την αναφορά των παραπάνω eshop, πρόκειται για εμπειρικές προτάσεις μας ή προτάσεις φίλων και σε περίπτωση που έχετε κάποια online “τρύπα” με πραγματικά συμφέρουσες τιμές, παρακαλούμε προσθέστε την ελεύθερα! 




Ακόμη:  Πώς να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου φυσικά, οικονομικά και πολύ εύκολα, χωρίς βαφές! 


Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»