Καθάρισε φυσικά το πλυντήριο ρούχων και διώξε κάθε άσχημη μυρωδιά!



Εάν το πλυντήριο ρούχων σου μυρίζει άσχημα, σταμάτα να καλύπτεις την μυρωδιά με επιπλέον μαλακτικό. Καθάρισέ το οικονομικά και πανεύκολα τώρα!


Απορρυπαντικά, Ιδέες, Μυρωδιές, Νοικοκυριό, Οικολογικά καθαριστικά, Πλυντήριο, Σπίτι,

Τί φταίει για τη μυρωδιά του πλυντηρίου σου

Το πλυντήριό μας μπορεί να δέχεται μεγάλες ποσότητες νερού και σαπουνιού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καθαρό. Η άσχημη μυρωδιά στο επιβεβαιώνει. Αυτό συμβαίνει διότι το απορρυπαντικό φωλιάζει σε κάποια σημεία και δημιουργεί μούχλα.



Οι επιπτώσεις ενός βρώμικου πλυντηρίου

Όπως καταλαβαίνεις, η μυρωδιά και η βρομιά, ειδικά αν πλένεις σε χαμηλές θερμοκρασίες, μεταφέρεται στα ρούχα μας και δεν είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία.

Επιπλέον, εάν κι εσύ βάζεις παραπάνω μαλακτικό για να καλύψεις τις μυρωδιές του πλυντηρίου, μάθε ότι η άσχημη μυρωδιά επιστρέφει αμέσως μετά την πλύση. Χώρια που επιβαρύνεις ακόμη περισσότερο την υγεία σου, καθώς η υπερβολική ποσότητα μαλακτικού ενοχοποιείται για δερματικά προβλήματα ή ακόμη και άσθμα!

Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις ότι μπορείς έχεις άμεσα ένα πεντακάθαρο πλυντήριο που μοσχομυρίζει, άμεσα!

Ο απλός τρόπος να φύγουν οι βρομιές και οι μυρωδιές!


Απλά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:


1.

Βγάλε το συρτάρι του απορρυπαντικού και καθάρισέ το καλά με καυτό νερό.

2.

Τοποθέτησε πάλι το συρτάρι πίσω στο πλυντήριο.

3.

Ξεκίνα μια πλύση (χωρίς να βάλεις ρούχα) στο πρόγραμμα με πρόπλυση και θερμοκρασία στους 90 βαθμούς.

4.

Μόλις η πλύση ξεκινήσει και περάσει το πρώτο καυτό νερό της πρόπλυσης, άνοιξε το συρταράκι και ρίξε στη θήκη του απορρυπαντικού, 3 φλιτζάνια του τσαγιού ξύδι.

5.

Άσε την πλύση να ολοκληρωθεί. Θα χρειαστείς ακόμη μία, για να ολοκληρώσεις το καθάρισμα.

6.

Ξεκινάς την τελική σου πλύση (πάλι με πρόπλυση και στους 90 βαθμούς) τοποθετώντας στη θήκη του απορρυπαντικού 2 κουταλιές της σούπας απορρυπαντικό πιάτων (για πλύσιμο στο χέρι).

7.

Μετά το τέλος, θα έχουν φύγει όλοι οι λεκέδες και οι βρομιές του κάδου, ενώ θα έχει εξαφανιστεί τελείως κάθε οσμή ξυδιού.

Όπως θα διαπιστώσεις πρόκειται για τον πιο αποτελεσματικό, οικονομικό και εύκολο τρόπο καθαρίσματος του πλυντηρίου σου και θα διαρκέσει για μήνες!


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Αν σε κάθε πλύση, ρίχνεις 1-2 φλιτζάνια ξύδι ή 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα, θα έχεις πάντα καθαρότερα ρούχα, τα λευκά σου θα γίνονται πιο λευκά και τα χρωματιστά σου πιο ζωηρά. Επίσης, θα εξαφανίζονται οι οσμές από τα πολύ λερωμένα ρούχα και το πλυντήριό σου θα μοσχομυρίζει. Κάνε το και θα το λατρέψεις!

Δες ακόμη:



Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»