Γουνάκι microfiber για τοίχους και τζάμια με μικροΐνες. Το θαυματουργό καθαριστικό!



Ένα νέο οικολογικό trend έρχεται να βοηθήσει πολύ στο καθάρισμα των τοίχων και των τζαμιών. Το γουνάκι τοίχου με μικροΐνες, τα βάζει στα ίσια με το λευκό σφουγγάρι και κερδίζει μακράν!


Τα πανάκια με μικροΐνες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και ξέρουμε καλά πως ακόμη και χωρίς κανένα καθαριστικό, εάν βρέξεις και στίψεις καλά ένα τέτοιο πανάκι θα καθαρίσει άψογα κάθε βρωμιά.
Το πανάκι με μικροΐνες λοιπόν, γίνεται παχύτερο, μπαίνει σε ρολό ή εργαλείο πλύσεως και μας βοηθά στα τζάμια και στο τέλειο καθάρισμα των τοίχων. Μπορεί να ακούγεται ως άλλο ένα καθαριστικό όμως δοκίμασέ το και πραγματικά δεν θα πιστεύεις πόσο αποτελεσματικό είναι σε λεκέδες, μουτζούρες και σκιές στους τοίχους σου.

Ειδικά αν έχεις παιδιά ή κατοικίδια, οι τοίχοι σου θα είναι πάντα σαν φρεσκοβαμμένοι!

Ακόμη, το γουνάκι τοίχου με μικροΐνες μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για όλα τα ψηλά σημεία του σπιτιού, όπως τα ντουλάπια, τις ντουλάπες, τα πατάρια, τις μπαλκονόπορτες και τα κουφώματα, ακόμη και για τέλειο και γρήγορο καθάρισμα στα φωτιστικά!

Διάλεξε το δικό σου γουνάκι microfiber εργαλείου πλύσεως και ξέγνοιασε για τα καλά από χημικά, καθαριστικά και βρωμιά:

Σου δίνουμε 2 επιλογές κόστους και ένα ακόμη για τα στόρια σου:

1. Γουνάκι τοίχων και τζαμιών με ανοξείδωτο μακρύ ραβδί που μεγαλώνει μέχρι και 1.78 εκατοστά:



2. Γουνάκι τοίχων και τζαμιών με ανοξείδωτο μακρύ χέρι που μεγαλώνει και μικραίνει:




Καθάρισε και τα στόρια οικολογικά και άμεσα!

Δοκίμασε το γουνάκι καθαρισμού τοίχων και τζαμιών με μικροΐνες για σούπερ εύκολο, οικολογικό και πάμφθηνο καθάρισμα για γρίλιες και στόρια:


Ακόμα:


Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»