Καθαρισμός προσώπου με λάδι - μια νέα φυσική τεχνική για όλους τους τύπους δέρματος!



Δοκίμασε την νέα τάση καθαρισμού προσώπου και φτιάξε το ιδανικό φυσικό καθαριστικό προσώπου με βάση το λάδι για να αποκτήσεις λείο, ενυδατωμένο και καθαρό δέρμα χωρίς εξανθήματα και σπυράκια!


Γυναίκα, Μακιγιάζ, Οικολογικά καθαριστικά, Ομορφιά, Πρακτικά,


Ο καθαρισμός του δέρματος με λάδι ολοένα και κερδίζει έδαφος ανά τον κόσμο διότι πρόκειται ίσως για την πιο αποτελεσματική και εύκολη λύση για όλους τους τύπους δέρματος. 

Ακόμη κι αν έχεις λιπαρό δέρμα ή με ακμή, μάθε ότι το λάδι διαλύεται με λάδι σύμφωνα με την χημεία και δεν χάνεις απολύτως τίποτε να το δοκιμάσεις καθώς πρόκειται για πανεύκολη και ανέξοδη συνταγή. 

Να το ξέρεις, δεν θα το αλλάζεις με τίποτε μετά!

Θα χρειαστείς:
  • Υλικά για ξηρό δέρμα
  2 κουταλιές της σούπας Καστορέλαιο ή Φουντουκέλαιο
  2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο ή Ηλιέλαιο


  • Υλικά για μικτό δέρμα
  1 κουταλιά της σούπας Καστορέλαιο ή Φουντουκέλαιο
  3 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο ή Ηλιέλαιο


  • Υλικά για λιπαρό δέρμα
  1 κουταλιά της σούπας Καστορέλαιο ή Φουντουκέλαιο
  2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο ή Ηλιέλαιο ή Λάδι    Καρύδας


  • Εκτέλεση
Βάλε τα υλικά σου σε ένα μπουκαλάκι ή βαζάκι γυάλινο, κλείσε καλά και ανακίνησε. Θυμήσου να ανακινείς πριν από κάθε χρήση.



Πώς γίνεται ο καθαρισμός προσώπου με λάδι:
  • Ρίξε στο χέρι σου μια ποσότητα λαδιού και άπλωσέ την καλά με τα δυο σου χέρια στο πρόσωπο και τον λαιμό κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις για 1-2 λεπτά


  • Στη συνέχεια, βρέξε με ζεστό νερό μια μικρή πετσέτα ή ένα κομμάτι βαμβάκι και πέρασέ το ταμποναριστά από όλη την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού που καθάρισες.

    Μπορείς επίσης να αφήσεις για 1 λεπτό μια ζεστή βρεγμένη πετσέτα πάνω στο προσωπό σου για να ανοίξουν οι πόροι και να απορροφηθούν όλα τα συστατικά θρέψης των ελαίων

  • Ο καθαρισμός αυτός, θα αφήσει ένα πολύ λεπτό φιλμ ελαίων στο πρόσωπό σου για προστασία, ενώ δεν χρειάζεσαι μετά ενυδατική.

  • Εάν θέλεις να κάνεις μακιγιάζ, περίμενε 10 λεπτά να απορροφηθεί το φιλμ ελαίων. Μην βάλεις ενυδατική, το make-up θα στρώσει υπέροχα!  ;)

Δώσε στη μέθοδο καθαρισμού με λάδι 1-2 εβδομάδες περιθώριο για να προλάβει να αποτοξινώσει καλά το δέρμα σου και να δεις τα πρώτα θεαματικά αποτελέσματα σε ρυτίδες, εξανθήματα και ακμή. Θα το λατρέψεις! :)

Εάν ψάχνεις κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την ομορφιά σου, ρίξε μια ματιά στο θαύμα που λέγεται ζελατίνη!

Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»