Πρωτότυπες ευχές για φοιτητές!



αστειες ευχες, Ευχές, φοιτητής, φοιτητική ζωή, πτυχίο, αποφοίτηση,

Βρες εδώ όλες τις πρωτότυπες ευχές για φοιτητές που μόλις ξεκινούν τη φοιτητική τους ζωή ή μόλις αποφοίτησαν και πήραν πτυχίο. 


Ανάλογα την περίσταση διάλεξε ποια ευχή ταιριάζει στον φοιτητή που θέλεις να ευχηθείς και ξεχώρισε με μία πραγματικά πρωτότυπη ευχή για φοιτητές.

Βρες πρωτότυπες αστείες ευχές, σοβαρές ή τυπικές ευχές και ευχές για έμπνευση και κουράγιο σε τελειόφοιτους αλλά και νέους φοιτητές! Θυμήσου μόνο να αλλάξεις κάποια πράγματα, όπως το γένος (ανάλογα αν πρόκειται γι φοιτήτρια ή φοιτητή) και εκείνον που εύχεται (εμείς, εγώ κτλ.).

Πάμε;

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΥΧΕΣ  - ΝΕΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ / ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

αστειες ευχες, Ευχές, φοιτητής, φοιτητική ζωή, πτυχίο, αποφοίτηση,

Σοβαρές και τυπικές ευχές


👉 Συγχαρητήρια!  Όπου κι αν πας, όσα κι αν καταφέρεις στη ζωή σου, να θυμάσαι πάντα ότι για εμάς, ήσουν ήδη ένα λαμπρό αστέρι!

👉 Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχία σου! Ευχόμαστε καλές σπουδές!

👉 Εύχομαι η νέα σου φοιτητική ζωή να είναι ακριβώς όπως τη φανταζόσουν. Γεμάτη γνώση και πολλούς φίλους! Συγχαρητήρια!

👉 Τώρα πια μπορείς να το λες επίσημα: είσαι φοιτητής! Συγχαρητήρια για τη νέα σου φοιτητική ζωή!

👉 Συγχαρητήρια για την μεγάλη σου επιτυχία! Ευχόμαστε μια λαμπρή φοιτητική ζωή!

👉 Συγχαρητήρια! Μην ανησυχείς για τίποτα, θα σκίσεις στις σπουδές σου!

👉 Μπράβο για την μεγάλη σου επιτυχία! Εύχομαι γρήγορα και στο πτυχίο!

Ευχές για έμπνευση στη νέα φοιτητική ζωή


👉 Ένα νέο μονοπάτι ξεκινά. Ξέρω όμως ότι το έχεις ήδη κατακτήσει με το λαμπρό σου μυαλό και την υπέροχη προσωπικότητα. Θα σε λατρέψουν. Συγχαρητήρια!

👉 Η ζωή, σου δίνει απλόχερα φτερά. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα φορέσεις. Για όλα τα άλλα, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς!

👉 Η φοιτητική ζωή είναι το θεμέλιο εμπειριών, δικτύωσης και αληθινής φιλίας. Κυρίως όμως, το θεμέλιο του μέλλοντός σου. Αγκάλιασέ την και ζήσε την όσο πιο έντονα μπορείς!

👉 Συγχαρητήρια! Η μοναδική μου συμβουλή για τη νέα σου φοιτητική ζωή είναι να είσαι Τολμηρός και να έχεις Περιέργεια. Καλές σπουδές!

👉 Φεύγοντας για το Πανεπιστήμιο, θυμήσου πως τώρα ξεκινά η πραγματική σου ζωή και ήταν κυρίως δικό σου επίτευγμα να φτάσεις μέχρι εδώ. Θα τα καταφέρεις θαυμάσια, πάντα το ξέραμε αυτό!

👉 Δες, Μάθε, Δημιούργησε. Από εδώ και στο εξής, ας είναι αυτό ο οδηγός σου για να συνεχίσεις να μας κάνεις περήφανους! Καλές σπουδές!

Αστείες ευχές 😂


👉 Μη σκας. Η φοιτητική ζωή είναι σαν το πρώτο σου φιλί. Ποτέ δεν ξέρεις πως έγινε και μέχρι να το καταλάβεις, έχει τελειώσει.  :)

👉 Έμεινε ελάχιστος χρόνος προτού φύγεις για τη νέα σου φοιτητική ζωή. Αν όμως προσπαθήσεις λίγο, προλαβαίνεις να κάνεις μια τέλεια δίαιτα να χάσεις κάνα κιλό μη μας κάνεις και ρεζίλι στον ξένο κόσμο.

👉 Για εμάς τα κατάφερες ήδη! Να φανταστείς δεν περιμέναμε ποτέ ότι ΕΣΥ θα σπούδαζες! Μπράβο!

👉 Τώρα που πέρασες στο Πανεπιστήμιο, θυμήσου ότι η φυτουλίαση που σε βοήθησε να μπεις, πρόκειται να καταστρέψει τη φοιτητική σου ζωή! Από 'δω και πέρα μόνο ποτά, τσιγάρα, πάρτι, βόλτες, φασαρίες και σεξ... ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ στη νέα ζωή σου!

👉 Ήρθε ο καιρός να πάρεις τη φοιτητική σου βαλίτσα και να ζήσεις εντελώς μόνη κάπου μακριά απ΄όλους μας, να κοιμάσαι σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γεμάτο παράξενους ήχους, κατσαρίδες και κινδύνους. ΜΠΟΥ!

👉 Επιτέλους! Ξεκινάς μια νέα ζωή και μάλιστα φοιτητική! Θα ήταν τέλεια να είχες και πλούσιο μπαμπά αλλά εντάξει, και ως σερβιτόρος καλά θα περνάς. Μάλλον.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΥΧΕΣ - ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ / ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

αστειες ευχες, Ευχές, φοιτητής, φοιτητική ζωή, πτυχίο, αποφοίτηση,

Σοβαρές και τυπικές ευχές


👉 Τα θερμά μας συγχαρητήρια για το πτυχίο σου. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

👉 Μπράβο για το πτυχίο σου! Τώρα ξεκινά το καλύτερο μέρος της ζωής σου!

👉 Συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! Η σκληρή δουλειά, η επιμονή και η υπομονή απέδωσαν!

👉 Ευχόμαστε να απολαύσεις μια υπέροχη ζωή γεμάτη επιτυχίες και δημιουργία!

👉 Τις θερμότερες ευχές μας για την αποφοίτησή σου! Συγχαρητήρια!

👉 Ευχόμαστε ολόθερμα συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! Μια υπέροχη ζωή γεμάτη Δημιουργία σε περιμένει!


Ευχές για έμπνευση στην νέα ζωή μετά το πτυχίο


👉 Στην αληθινή ζωή μπορεί να συναντήσεις αληθινές δυσκολίες. Το μυστικό είναι να μην τα παρατάς ποτέ. Κι εμείς, θα είμαστε πάντοτε δίπλα σου. Καλή επιτυχία στη ζωή σου!

👉 Τώρα ξέρεις ότι η σκληρή δουλειά ανταμείβεται. Αυτό είναι το σημαντικότερο μάθημα για τη νέα σου ζωή εκεί έξω. Συγχαρητήρια για το πτυχίο σου!

👉 Το ταξίδι σου τώρα ξεκινά! Αγκάλιασε τη ζωή, απόλαυσε τους φίλους σου, δημιούργησε, ζήσε!

👉 Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή σου! Μόλις έκανες τα όνειρά σου πραγματικότητα. Τώρα, καιρός να τα ζήσεις!

👉 Αυτό το πτυχίο είναι μονάχα δικό σου επίτευγμα και η απόδειξη στον εαυτό σου πως μπορείς να σταθείς στα δικά σου πόδια. Τώρα, τίποτε δεν μπορεί να σε σταματήσει. Συγχαρητήρια!

👉 Πολλά μπράβο για την αποφοίτησή σου! Σου εύχομαι αυτός να είναι μόνο ο πρώτος τίτλος στους πολλούς ακόμη που θα κερδίσεις στη ζωή σου!


Αστείες ευχές 😂


👉 Συγχαρητήρια για το πτυχίο σου! Τώρα χρειάζεσαι και μια τέλεια κορνίζα για να το βλέπεις κάθε πρωί πριν φύγεις για τη δουλειά στην καφετέρια.

👉 Αποφοίτησες; ΑΛΗΘΕΙΑ; Έλα τώρα, πες την αλήθεια, ποιόν λάδωσες πάλι;

👉 Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή σου! Και μην πάρεις τη ζωή σου πολύ σοβαρά, άλλωστε εκείνη σε έχει πάρει εντελώς στην πλάκα! 😜

👉 Έχοντας πια το πτυχίο στα χέρια σου, μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις όλους εκείνους που σε βοήθησαν να το κάνεις πραγματικότητα: τη google, τη wikipedia, το copy-paste και τα λεφτά του μπαμπά!

👉 Συγχαρητήρια! Κι αν νόμιζες ότι το πτυχίο είχε δυσκολίες, περίμενε μέχρι να γνωρίσεις το Αφεντικό.

👉 Μπράβο για την αποφοίτησή σου! Τώρα που τελείωσες με το πτυχίο, τελείωσε επίσημα και το εύκολο κομμάτι της ζωής. Τώρα είναι η στιγμή για ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. Θα τη χρειαστείς.

👉 Συγχαρητήρια που κατάφερες να αποφοιτήσεις χωρίς ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, χωρίς να εθιστείς στο αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Άλλωστε έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου για όλα αυτά!

👉 ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! Επιτέλους, τώρα θα ξεκινήσεις να πληρώνεις μόνος σου τα έξοδά σου!

👉 Ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι γεννήθηκες για πολύ μεγάλα πράγματα. Όπως το αυτοκίνητο του μπαμπά, το σπίτι του μπαμπά, το πορτοφόλι του μπαμπά. Μπράβο!


Θέλεις κι άλλες ευχές;


Τι θα 'λεγες για μερικά life hacks για οικονομία και ευκολία στη ζωή σου;





Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»