Φτιάξε το αυθεντικό Σπαθόλαδο ή Βάλσαμο! Το θαυματουργό λάδι για πλήθος ασθενειών!



Το διάσημο ίαμα των αρχαίων Σπαρτιατών με βάση το σπαθόχορτο (ή βαλσαμόχορτο) και το ελαιόλαδο, έχει πλέον διαδοθεί σε όλον τον πλανήτη, μόνο όμως στην Ελλάδα θα βρεις τα σωστά συστατικά για να φτιάξεις το αυθεντικό!

Βάλσαμο, Βότανα, Ιάματα, Πρακτικά, Σπαθόλαδο, Σώμα, Υγεία, Φυσικές Συνταγές, θεραπείες,



Το σπαθόλαδο γιατρεύει μια μεγάλη γκάμα παθήσεων και είναι γνωστό από τους αρχαίους Σπαρτιάτες, οι οποίοι το είχαν ως το βασικό τους γιατρικό για σχεδόν όλες τις παθήσεις. 

Γιατρεύει, επουλώνει, θρέφει, καλμάρει, προστατεύει, καταπραΰνει, αποστειρώνει. Είναι ιδανικό για τραύματα, έλκη, πληγές, εγκαύματα, φλεγμονές αλλά και για μυϊκούς ή στομαχικούς πόνους!


Το σπαθόλαδο θα το βρεις πλέον σε πολλές χώρες του κόσμου αλλά δύσκολα θα υπάρξει το αυθεντικό σπαθόλαδο με το έντονο κόκκινο χρώμα. Αυτό, γιατί το σπαθόχορτο χρειάζεται το κατάλληλο ελαιόλαδο για να γίνει από κίτρινο, κόκκινο. 

Βάλσαμο, Βότανα, Ιάματα, Πρακτικά, Σπαθόλαδο, Σώμα, Υγεία, Φυσικές Συνταγές, θεραπείες,

Επίσης, τα έτοιμα σπαθόλαδα και ειδικά του εξωτερικού, θα τα βρεις σε πλαστικά μπουκαλάκια, κάτι ανεπίτρεπτο διότι το σπαθόλαδο μπαίνει μόνο σε γυάλινο μπουκαλάκι για να παραμείνει αγνό και να μην απορροφήσει τις τοξικές ουσίες του πλαστικού. Πάμε λοιπόν να το φτιάξουμε!

Βάλσαμο, Βότανα, Ιάματα, Πρακτικά, Σπαθόλαδο, Σώμα, Υγεία, Φυσικές Συνταγές, θεραπείες,


Υλικά
  • 1 γυάλινο βάζο
  • 3 κούπες άνθη σπαθόχορτου (βαλσαμόχορτου)
  • 3 κούπες αγνό παρθένο ελαιόλαδο (προσοχή, όχι άλλου τύπου ελαιόλαδο)


Εκτέλεση
  • Τοποθέτησε στο βάζο τα άνθη και συμπλήρωσε το βάζο με το ελαιόλαδο.
  • Για 3-4 μέρες τοποθέτησε το βάζο σε φωτεινό σημείο του σπιτιού (όχι στον ήλιο) και έπειτα βγάλε το στον ήλιο για ακόμη 30 περίπου ημέρες.
  • Σύντομα το σπαθόλαδο θα πάρει ένα λαμπερό κόκκινο χρώμα και είναι έτοιμο για χρήση!

Χρησιμοποίησέ το απευθείας πάνω στην πάσχουσα περιοχή (πληγές, τραύματα, φλεγμονές) ή για εντριβές εάν πρόκειται για μυϊκούς πόνους, ρευματισμούς κ.τ.λ, ή μπορείς να καταναλώνεις μια κουταλιά της σούπας σπαθόλαδο κάθε πρωί για αϋπνίες και ενοχλήσεις στομάχου.

Προσοχή: Το σπαθόλαδο δεν συνίσταται για παιδιά.



Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»