Πώς να διατηρήσεις καλύτερα το τέλειο αυτομαύρισμα!



Μικρά και εύκολα μυστικά για να διατηρήσεις όσο περισσότερο θέλεις το τέλειο και ομοιόμορφο αυτομαύρισμά σου!





Εάν ακολούθησες τις συμβουλές μας για το τέλειο και ομοιόμορφο αυτομαύρισμα στην σωστή απόχρωση, τότε λίγα ακόμη μυστικά θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητά σου για να το διατηρήσεις χωρίς ατυχήματα και χωρίς να ξεθωριάσει ή να χαλάσει η ομοιόμορφη υφή του!

Για 6-8 ώρες μετά την εφαρμογή του προϊόντος αυτομαυρίσματος, απέφυγε να βραχείς, να ιδρώσεις, να βάλεις αποσμητικό, κολώνια ή makeup.

Απέφυγε τα στενά ρούχα, τα καλσόν και όλα εκείνα τα ρούχα που τρίβονται υπερβολικά στο δέρμα σου διότι ενδέχεται να σου ξεθωριάσουν το χρώμα. Εναλλακτικά προτίμησε φούστες, φορέματα, φαρδιά παντελόνια και αέρινα ρούχα.

Εάν βαφτούν τα ρούχα ή τα σεντόνια σου, μην ανησυχήσεις, καθαρίζονται εύκολα! Απέφυγε μόνο τα ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα διότι υπάρχει φόβος να βαφτούν και να μην καθαρίσουν.

Κάθε φορά που εφαρμόζεις αυτομαύρισμα, φρόντισε να περνούν τουλάχιστον 3 ημέρες προτού ξανακάνεις απολέπιση.

Στο μπάνιο, ενδέχεται να βλέπεις λίγο χρώμα να βγαίνει, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσικό και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Επανέλαβε τις εφαρμογές σου όσο συχνά επιτρέπει το προϊόν αυτομαυρίσματος και το χρώμα σου θα διατηρηθεί.

Μετά το μπάνιο μην τρίβεσαι με την πετσέτα. Καθάρισε τα μαυρισμένα σημεία ταμποναριστά με απαλές κινήσεις ή άσε το σώμα σου να στεγνώσει φυσικά.

Κι άλλες συμβουλές, εδώ!



Καλή επιτυχία!



Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»