Οδηγίες και συμβουλές για το τέλειο αυτομαύρισμα!..



Το αυτομαύρισμα έχει εντυπωσιακά και γρήγορα αποτελέσματα εάν γνωρίζεις μερικά μυστικά που θα σου χαρίσουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην απόχρωση που σου ταιριάζει!




Όποιο προϊόν κι αν επιλέξεις, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:



Όποιο κι αν είναι το φυσικό σου χρώμα, απέφυγε να επιλέξεις προϊόντα που φέρνουν αμέσως σκούρο αυτομαύρισμα. Καλύτερα ένα ανοιχτότερο που θα το σκουραίνεις σταδιακά παρά ένα έντονο που ίσως δεν σου ταιριάζει.

24 ώρες πριν την εφαρμογή κάνε μια δοκιμή του προϊόντος σε ένα σημείο του δέρματός σου που δεν φαίνεται. Εάν η απόχρωση δεν είναι η σωστή, βάλε λιγότερο ή περισσότερο προϊόν για να τη ρυθμίσεις.

Πριν από κάθε εφαρμογή, κάνε σχολαστική απολέπιση σε όλα τα σημεία που θα εφαρμόσεις το προϊόν ενώ επέμεινε περισσότερο στα σκληρά σημεία όπως τα γόνατα και οι αγκώνες. 
Στη συνέχεια, ξέπλυνε καλά με απαλό σαπούνι ή αφρόλουτρο και ζεστό νερό για ανοίξουν οι πόροι σου.

Βάλε αρκετή ενυδατική σε όλα τα σημεία που θα εφαρμόσεις το προϊόν και διπλή ποσότητα στα σκληρά σημεία όπως γόνατα και αγκώνες. 
Κάνε καλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως και αμέσως μετά μπορείς να εφαρμόσεις το προϊόν αυτομαυρίσματος.

Φρόντισε το σημείο που θα εφαρμόσεις αυτομαύρισμα, εκτός από την ενυδατική σου, να μην έχει ίχνος από έλαια, κολώνια ή makeup.

Φόρεσε οπωσδήποτε γάντια και μάλιστα ελαστικά μιας χρήσης για να αποφύγεις τον χρωματισμό των χεριών σου

Προτίμησε να κάνεις αυτομαύρισμα το βράδυ, μία ώρα προτού κοιμηθείς, έτσι ώστε να έχεις όλον τον χρόνο να προετοιμαστείς σωστά, να μην σε διακόψει κανείς και να μην φοβάσαι εάν θα βαφτούν τα ρούχα σου

Εάν το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο αλλά όχι πολύ έντονο, τότε προγραμμάτισε συχνότερες εφαρμογές (η επιτρεπόμενη συχνότητα ποικίλει ανάλογα τις οδηγίες του κατασκευαστή) για να το σκουρύνεις

Εάν το αποτέλεσμα είναι πολύ σκουρότερο απ΄ότι περίμενες, τότε παρόλο που δεν μπορείς να επαναφέρεις αμέσως το φυσικό σου, μπορείς να κάνεις συχνά ντους που θα τρίβεις το δέρμα σου με απαλό σφουγγάρι για να ανοίξεις τους τόνους της απόχρωσης


Καλή επιτυχία!




Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»