Κάνε φυσικές κόκκινες ανταύγειες ή γίνε κοκκινομάλλα φυσικά, οικονομικά και πανεύκολα!



Αν το φυσικό σου χρώμα είναι μαύρο, καστανό ή καστανόξανθο και θέλεις να προσθέσεις κόκκινες ανταύγειες ή να γίνεις κοκκινομάλλα, ξέχνα τις χημικές βαφές! Οι τρόποι της φύσης είναι πανεύκολοι και εξαιρετικά αποτελεσματικοί!
 
Κανέλα
Ίσως το πιο αποτελεσματικό συστατικό της κουζίνας σου για γλυκές, κόκκινες ανταύγειες. 

Αφού λουστείς και σκουπίσεις με μια πετσέτα τα πολλά υγρά, ανακάτεψε μισό φλιτζάνι κανέλας με μισό φλιτζάνι μαλακτικού και άπλωσέ το καλά σε όλο το μήκος τους. 

Κάνε αρκετό μασάζ ή χτένισέ τα καλά για να απλωθεί και άφησέ το όσο περισσότερο μπορείς κάθε φορά ή ακόμη και όλη νύχτα (αφού τα σκεπάσεις γιατί βάφει)! 

Πολύ πολύ γρήγορα θα δεις πανέμορφες, ζεστές κόκκινες ανταύγειες ενώ όσο περισσότερο το αφήνεις πάνω στα μαλλιά σου, τόσο πιο κόκκινα θα γίνονται! 

Το δε άρωμα της κανέλας, ξετρελαίνει! ;)


Κόκκινοι καρποί
Κεράσια, μούρα, παντζάρια, βατόμουρα, ό,τι βρεις, μας κάνει! Προτίμησε τα πιο ώριμα και με πολύ σκούρο χρώμα για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. 

Βράσε ίση ποσότητά τους σε ίση ποσότητα νερού για 1 ώρα και άφησέ τα μετά μέσα στο νερό για άλλες 3 ώρες. 

Μετά το λούσιμο, ρίχνε από αυτό το μείγμα σε όλο το μήκος των μαλλιών σου και άφηνέ τα για λίγο χωρίς στέγνωμα ή φορμάρισμα για να απορροφηθεί. 

Μην ξεβγάζεις! Πολύ σύντομα, θα έχεις τις πιο λαμπερές κόκκινες ανταύγειες!


Κόκκινα λουλούδια
Μάζεψε τα πέταλα από τριαντάφυλλα, παπαρούνες, γαρίφαλα ή ό,τι άλλο κόκκινο λουλούδι έχει ο κήπος σου και βράσε ίση ποσότητά τους με νερό για 1 ώρα. 

 Άφησέ τα μετά για άλλες 3 ώρες και εφάρμοσέ το μετά το λούσιμο σε όλο το μήκος των μαλλιών σου και άφησέ τα για λίγο χωρίς στέγνωμα ή φορμάρισμα για να απορροφηθεί. 

Αυτό ήταν! Οι κόκκινες ανταύγειες είναι πια παιχνιδάκι!

Εάν βέβαια θέλεις να καλύψεις τις πρώτες άσπρες τρίχες,να γίνεις ξανθιά ή ακόμη και μελαχρινή, υπάρχουν εύκολες φυσικές βαφές για τα πάντα!


Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»