Εργασία από το σπίτι. Οι παγίδες και οι εργασίες - απάτες!



Η κρίση δεν δημιουργεί μόνο ευκαιρίες αλλά και ευκαιριακούς τυχοδιώκτες. Δες ποιες είναι οι  βασικότερες ομάδες εργασιών από το σπίτι, αναγνώρισε τις  απάτες και μάθε ποιες οι πιθανότητες εισοδήματος, ανάλογα την δουλειά που θέλεις να κάνεις!

Εργασία, Εργασία από το σπίτι, Εύρεση Εργασίας, Συμβουλές,


Εάν το σκέφτεσαι σοβαρά να εργαστείς από το σπίτι σου, γνωρίζοντας πρώτα καλά τα υπέρ και τα κατά της εργασίας από το σπίτι, τότε πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις να ξεχωρίζεις τις απάτες από τις αληθινές εργασίες για να γλιτώσεις κόπο, χρόνο και αρκετά χρήματα!



Μια αγγελία για δουλειά - απάτη συνήθως:


  • Σου υπόσχεται μεγάλα, πολύ μεγάλα εισοδήματα! Πολλά χρήματα, άνετη ζωή, αγορά κατοικίας, κότερα, διακοπές. Ναι, είναι σίγουρα απάτη και μείνε μακριά ακόμη κι αν είναι γεμάτη η σελίδα από μαρτυρίες ανθρώπων με αληθινά ονοματεπώνυμα.

    Τους ξέρεις; Ξέρεις κάποιον που να πλούτισε από αυτήν την δουλειά; Μπορείς να γνωρίσεις κάποιον και να μάθεις γι’ αυτόν τί πραγματικά ισχύει;


  • Σου ζητά χρήματα για εγγραφή/εργαλεία/εξοπλισμό/εκπαίδευση. Ακόμη κι αν το ποσό σου φαίνεται μικρό, μακριά.

    Κανένας σοβαρός εργοδότης ακόμη κι αν σε θέλει για συνέταιρο δεν θα σου ζητήσει χρήματα για όλα αυτά και ειδικά για εκπαίδευση ή διαδικτυακά εργαλεία (άλλωστε τα περισσότερα τα βρίσκεις δωρέαν εάν το ψάξεις).


  • Ζητάει ελάχιστο χρόνο, κόπο, δέσμευση από εσένα. Δύσκολα έως καθόλου μία πραγματική δουλειά απαιτεί από εσένα καθόλου κούραση, προσπάθεια, χρόνο και δέσμευση.

    Κανένας αληθινός εργοδότης δεν θα σε πληρώσει τόσο καλά για μερικά κλικ όποτε θέλεις εσύ. Στο τέλος της ημέρας θα ανακαλύψεις πως στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πρέπει να κάνεις πωλήσεις, να πείσεις κόσμο, να πουλήσεις σε όλους τους συγγενείς και φίλους και να κοιμάσαι/ξυπνάς δουλεύοντας για να πάρεις ελάχιστα χρήματα εάν καταφέρεις κάποια πώληση.

    Εάν από την άλλη, έχεις σκοπό για τέτοια προσπάθεια και δέσμευση, καλύτερα ξεκίνα μία δική σου δουλειά. Σίγουρα θα πετύχει!

    Εργασία, Εργασία από το σπίτι, Εύρεση Εργασίας, Συμβουλές,

  • Δείχνει κανονική αλλά βασίζεται στη δημιουργία δικτύου πωλητών κάτω από εσένα για να κερδίζεις προμήθεια από τις πωλήσεις τους.
    Ακόμη κι αν γνωρίζεις ανθρώπους που πραγματικά κέρδισαν κάποιο (έστω μικρό) εισόδημα, ακόμη κι αν το αντικείμενο είναι βατό και σχετικά εύκολο, το είδος αυτό “εργασίας” λέγεται πυραμίδα ή αεροπλανάκι και είναι είτε παράνομο, είτε ανήθικο, είτε εισβάλλει στην προσωπική σου ζωή.

    Αυτό διότι απαιτεί από εσένα να εγγράψεις όλον τον κοινωνικό σου κύκλο, είτε συνήθως παίρνεις κάποια χρήματα στην αρχή και στη συνέχεια εξαφανίζεται.



Όλα τα παραπάνω μπορεί στην αρχή να ακούγονται υπέροχα αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για κανονικές απάτες που είτε σου είπαν ψέμματα για να πειστείς, είτε πήραν τα χρήματά σου, είτε σε έκαναν να νιώσεις άβολα στον κοινωνικό σου περίγυρο και την οικογένειά σου, είτε τέλος, έχασες τον χρόνο σου άδικα. 

Απλά μη δώσεις σημασία και πάμε να δούμε αληθινές εργασίες από το σπίτι που μπορείς να κάνεις με επιτυχία και αληθινό εισόδημα!


Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»