Χρειάζεσαι μόνο ένα συστατικό για να φτιάξεις το πιο αρωματικό, κρεμώδες και νόστιμο σπιτικό παγωτό!
- 4 ώριμες μπανάνες
Ναι, σωστά διάβασες, μόνο μπανάνες! ;)
Εκτέλεση
- Κόβεις τις μπανάνες σε ροδέλες και τις βάζεις στην κατάψυξη να παγώσουν καλά (η σωστή λέξη είναι μάλλον “κοκαλώσουν” :P) για τουλάχιστον 3 ώρες.
- Βγάζεις τις παγωμένες ροδέλες από την κατάψυξη και τις βάζεις στο μούλτι (όπως λέμε μπλέντερ, αυτό με τα μαχαίρια; :P).
- Ξεκινάς
να τις κόβεις. Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο δύσκολο μέχρι να σπάσουν
τα κομμάτια αλλά μετά κόβονται όλο και πιο εύκολα.
Μην σταματάς. Συνέχισε μέχρι το μείγμα σου να μοιάζει στην αρχή με κόκκους και σύντομα με κρέμα.
Αυτό ήταν! Δοκίμασε να δεις! :)
- τιπ: Εάν θες να γίνει πιο εύκολα και πιο γρήγορα το κόψιμο, ρίξε στο μούλτι λίγο φρέσκο γάλα.
Τρώγεται σκέτο, με σιρόπι, με ξηρούς καρπούς, με κομμάτια σοκολάτας, με ό,τι θέλεις τέλος πάντων! Θα ξετρελαθείς!
Η Μαγική Συνταγή για Σορμπέ Σε Μόλις 5 Λεπτά. Δεν Θα Το Πιστεύεις!
Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»
|
|
Tweet |