Πρόκειται για μία πανεύκολη συνταγή πατατοσαλάτας, πολύ διαφορετική από την δική μας παραδοσιακή συνταγή που θα σε κερδίσει και θα στολίσει μοναδικά το τραπέζι σου. Δοκίμασέ την οπωσδήποτε!
- 400γρ. πατάτες ακαθάριστες, καλά πλυμένες, μικρές στρογγυλές κομμένες στα δύο (ή κανονικές κομμένες σε κύβους)
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο καλά
- Ο χυμός ενός λεμονιού
- 1 κούπα μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 250 βαθμούς Κελσίου και βάζεις τις πατάτες σε ένα ταψάκι αφού τις ανακατέψεις καλά με δύο κουταλιές της σούπας από το ελαιόλαδο και αρκετό αλάτι και πιπέρι.
- Ψήνεις τις πατάτες για περίπου 40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν καλά (μην ξεχάσεις να τις γυρίζεις όσο ψήνονται για να ροδίσουν γύρω-γύρω) και στη συνέχεια τις βγάζεις από τον φούρνο και τις αφήνεις να κρυώσουν λίγο.
- Προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά και τη σερβίρεις ζεστή ή κρύα!
! Εάν θέλεις την πατατοσαλάτα σου έτοιμη σε 10 λεπτά, τότε ψήσε έξυπνα τις πατάτες σου στον φούρνο μικροκυμμάτων. Πώς; Κλικ!
Καλή επιτυχία!
Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»
|
|
Tweet |