Εμπνευσμένες αποκριάτικες στολές χωρίς κόστος!



Ιδέες για να φτιάξεις αποκριάτικες στολές με πολύ μεράκι αλλά καθόλου ή ελάχιστο κόστος για τα υλικά σου!

Αποκριάτικες Κατασκευές, Αποκριάτικες Στολές, Απόκριες, Εποχικά, Κατασκευές, Οικονομία, Παιδί, DIY, hacks, Χειροτεχνία,



Τάρανδος

Μια καφέ φορεσιά με κουκούλα και ένα ζευγάρι άσπρα γάντια αρκούν. Παραγέμισε τα γάντια με βαμβάκι, ράψε τα ή κόλλησέ τα στην κουκούλα και έτοιμο το ταρανδάκι σου!

Παρόμοια, μπορείς με το ανάλογο χρώμα φορεσιάς να φτιάξεις ό,τι στολή με κέρατα θέλεις (με ένα ή δύο παραγεμισμένα δάχτυλα από γάντια)!

Αποκριάτικες Κατασκευές, Αποκριάτικες Στολές, Απόκριες, Εποχικά, Κατασκευές, Οικονομία, Παιδί, DIY, hacks, Χειροτεχνία,

Αρνάκι!

Χρειάζεσαι μια μαύρη ή άσπρη παλιά ολόσωμη φόρμα ή εφαρμοστή φορεσιά (καλσόν-μπλούζα) και πολλά πάρα πολλά μπαλάκια από βαμβάκι που θα  κολλήσεις σε όλο το μήκος (εκτός τα πόδια και χέρια).

Μια κουκούλα με δυο πεταχτά αυτιά κι έτοιμο το αρνάκι!

Αποκριάτικες Κατασκευές, Αποκριάτικες Στολές, Απόκριες, Εποχικά, Κατασκευές, Οικονομία, Παιδί, DIY, hacks, Χειροτεχνία,

Χνουδωτό ζωάκι

Μια φλις ολόσωμη πιτζάμα αρκεί για να την μετατρέψεις πανεύκολα  σε στολή χνουδωτού ζώου! Μια μικρή ουρίτσα και δυό αυτάκια κι έτοιμος ο λαγός, η γάτα, το σκυλάκι! Με το κατάλληλο καπέλο ή μάσκα, έτοιμη η στολή!

Διαολάκι

Χρειάζεσαι μόνο κόκκινα ρούχα, δύο μαύρα κέρατα και προαιρετικά μακιγιάζ και τρίαινα. Οποιοδήποτε κόκκινο κολάν και κόκκινο ζακετάκι με κουκούλα (για να ράψεις πάνω της τα κέρατα) κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά!

Μούμια

Χρειάζεσαι παλιά άσπρα ρούχα για όλο το σώμα (άσπρο καλσόν ή παντελόνι και άσπρη μπλούζα ή φανελάκι). Τώρα άρχισε να τυλίγεις επάνω του πολύ χαρτί υγείας. Πολύ όμως! Και στο πρόσωπο και το κεφάλι!

Γιατρός

Για επιτυχημένους μικρούς γιατρούς, θα χρειαστείς ένα παλιό αντρικό άσπρο πουκάμισο για στολή (που θα ισιώσεις το κάτω μέρος εάν κάνει καμπύλη πίσω) και ένα πάμφτηνο σετ πλαστικών εργαλείων γιατρού (στηθοσκόπιο, σφυράκι, κτλ). Ένα ζευγάρι μαύρα αποκριάτικα γυαλιά είναι επίσης όμορφη προσθήκη!

Ρομπότ

Θα χρειαστείς άσπρη ή μαύρη φορεσιά που θα καλύπτει όλο το σώμα και μια μεγάλη κούτα που θα κάνεις τρύπες για να μπουν τα χέρια και το κεφάλι του παιδιού. Βάψε την κούτα με ασημένιο σπρέι και έτοιμο το ρομπότ! Μπορείς ακόμη να του φορέσεις κεραίες στο κεφάλι και ασημί μακιγιάζ στο πρόσωπο!

Ακόμη:

Εύκολα φτερά νεράϊδας, δοκίμασες να φτιάξεις;  Επίσης αν χρειαστείς περούκα, φτιάξε μία στα γρήγορα από μαλλί! ;)

Εσύ ράβεις ακόμη; Για να μην παιδεύεσαι με το ράψιμο, η κόλλα ρούχων είναι ο τέλειος τρόπος να κάνεις τις μεταποιήσεις σου σε λίγα λεπτά!


Καλή διασκέδαση!  :)


Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»