Τρικ Της Στιγμής Για Να Φανείς Αμέσως Με Πολύ Λιγότερα Κιλά!Μικρά μυστικά που μπορούν να σε δείξουν στο λεπτό αρκετά κιλά πιο κάτω, με πιο στρωτό και όμορφο σώμα. 

Αδυνάτισμα, Άνδρας, Γυναίκα, Δίαιτα, Εμφάνιση, Ένδυση, Έξυπνα, Στυλ, Σώμα, Τρικ,

Δοκίμασέ τα και θα ξετρελαθείς!


Στρίμωξέ τα!

Φαρδιές ζώνες, κορσέδες, στενά ρούχα στα σημεία που εξέχουν και γενικά οτιδήποτε στριμώχνει τοπικά, μπορεί μέχρι και να εξαφανίσει το τοπικό πάχος για μια ιδιαίτερη εμφάνιση!


Ψήλωσε!

Ένα ψηλότερο σώμα φαίνεται αυτομάτως πιο αδύνατο.

Αν είσαι γυναίκα, βάλε τα πιο ψηλά σου τακούνια ενώ για τους άνδρες υπάρχουν πανέξυπνοι εσωτερικοί πάτοι που εφαρμόζεις στα παπούτσια σου και σου χαρίζουν ύψος, χάρη και πιο αδύνατο σώμα!


Αδυνάτισμα, Άνδρας, Γυναίκα, Δίαιτα, Εμφάνιση, Ένδυση, Έξυπνα, Στυλ, Σώμα, Τρικ,

Μαύρισε!

Ένα μαυρισμένο σώμα εκτός από πιο γοητευτικό, φαίνεται και πολύ πιο αδύνατο.

Κι αν βαριέσαι να περιμένεις πότε θα σε μαυρίσει ο ήλιος, υπάρχουν ειδικές λοσιόν για μαύρισμα χωρίς ήλιο που φτιάχνεις στο σπίτι με υλικά από την κουζίνα σου!Ζάλισέ τους!

Ντύσε το σώμα σου με ζωηρά χρώματα και σχέδια στα σημεία που θες να προβάλλεις και με μαύρο ή σκούρα χρώματα στα σημεία που θες να κρύψεις. Έτσι, θα τραβάς τα βλέμματα εκεί που θέλεις εσύ!


Εάν δοκίμασες τα αποπάνω και αρχίζει να σου αρέσει ο εαυτός σου λίγο πιο αδύνατος, ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις την απόφαση και να χάσεις λίγα κιλάκια πριν το καλοκαίρι!


Για περισσότερο SUXUMUXU ακολούθησέ μας στο Twitter! :)


Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου