Μήπως ήρθε η ώρα να καθαρίσεις επιτέλους το πληκτρολόγιό σου;



Υιοθέτησε έξυπνα τρικ για να καθαρίσεις πανεύκολα και γρήγορα αλλά και να διατηρήσεις καθαρό το πληκτρολόγιό σου!

Απορρυπαντικά, Δώρα, Οδηγός, Οικολογικά καθαριστικά, Οικονομία, Πρακτικά, Προτάσεις, Συμβουλές,

Αν το πρόσωπό σου έχει γεμίσει σπυράκια και εξανθήματα, αν τρως συχνά στο γραφείο σου πάνω από το πληκτρολόγιο, αν τα πλήκτρα για κάποιον περίεργο λόγο κολλάνε πατημένα, τότε μάλλον ήρθε η στιγμή να φορέσεις τα γάντια της νοικοκυράς.


Οι ιδέες πολλές και έξυπνες. Εμείς κάναμε μια μίξη και σου παρουσιάζουμε τα βήματα.

1. 
Σβήσε τον υπολογιστή σου και εάν δεν είναι ασύρματο, ξε-σύνδεσε το καλώδιο του πληκτρολογίου. Αν είναι laptop απλά σβήσε το.

2. 
Αναποδογύρισέ το σε μια επιφάνεια και ταρακούνησέ το με προσοχή για να φύγουν τυχόν ψίχουλα και σκουπίδια από μέσα.

3. 
Αν μιλάμε για desktop computer και είναι πολύ χάλια, τράβα ένα - ένα τα πλήκτρα να βγουν από τη βάση και καθάρισέ τα ξεχωριστά. Αν δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, καθάρισέ το όπως είναι. 
Στο επόμενο βήμα θα δεις πώς ακριβώς θα το καθαρίσεις.

4. 
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα εξής υλικά για καθάρισμα: οινόπνευμα, στοματικό διάλυμα, 5 μέρη νερό + 1 μέρος σόδα, "πράσινη χλωρίνη" ή απορρυπαντικό για τα τζάμια. 

Από όλα αυτά που συνήθως προτείνουν για καθάρισμα πληκτρολογίων, σου έχουμε παραθέσει μόνο όσα δεν χρειάζονται ξέβγαλμα και απολυμαίνουν για να τελειώνεις γρήγορα και να γλιτώσεις τα μικρόβια.


5. Πάρε μπατονέτες και αφού τις μουσκέψεις με το καθαριστικό που επέλεξες, πέρασε σχολαστικά τις επιφάνειες και καθάρισες!

Και για να συνεχίσεις να διατηρείς τις μικρές επιφάνειες καθαρές και με στυλ χωρίς ιδιαίτερο κόστος, δοκίμασε ένα έξυπνο, γλυκούλι σκουπάκι usb! 


Απορρυπαντικά, Δώρα, Οδηγός, Οικολογικά καθαριστικά, Οικονομία, Πρακτικά, Προτάσεις, Συμβουλές,

Είναι επίσης το τέλειο δώρο για συνάδελφους, υποχόνδριους και γενικά, μυστήριους και θα το βρεις online γύρω στα 7-10 ευρώ!  ;)

Με τις υγείες σου! :)

Ακόμη: Απίστευτα μυστικά και hacks για γλιτώσεις από μικρούς καθημερινούς μπελάδες!


Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»