Στραπατσάδα ή πιο απλά, ντομάτες με αυγά!



Πρόκειται για το πιο απλό, το πιο εύκολο και το πιο δροσερό καλοκαιρινό πιάτο που μπορείς να το φτιάξεις σε λίγα λεπτά και να το έχεις στο ψυγείο σου για καθημερινό, βραδινό, κρύο, ζεστό και για κάθε περίσταση!



Υλικά
    • ½ κούπα ελαιόλαδο
    • 4 ντομάτες μεγάλες ώριμες (ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες)
    • 6 αυγά
    • ½ κούπα φέτα τρίμμα
    • ½ κουτ. γλυκού ζάχαρη
    • Αλάτι, πιπέρι κατά προτίμηση
    • Δυόσμος φρέσκος για γαρνίρισμα
    Εκτέλεση
      • Βάλε τις ντομάτες σκέτες σε κατσαρόλα και άσε τις σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά να φύγουν τα πολλά υγρά τους.
      • Χτύπα τα αυγά και πρόσθεσε σιγά - σιγά όλα τα υπόλοιπα υλικά και ρίξτα στις ντομάτες.
      • Σιγοψήνεις για λίγα ακόμη λεπτά αλλά προσέχεις να αποσύρεις τη στραπατσάδα προτού χάσει όλα τα υγρά της.
      • Γαρνίρεις με δυόσμο και σερβίρεις σε ό,τι θερμοκρασία επιθυμείς!  ;)


      • Τιπ: κάποιες παραλείπουν την φέτα ενώ αν θες λίγο πιο “ζωντανά” τα αυγά μην τα παρα-ανακατέψεις όταν τα ρίξεις στη ντομάτα.


      Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»