Πρόκειται για το πιο απλό, το πιο εύκολο και το πιο δροσερό καλοκαιρινό πιάτο που μπορείς να το φτιάξεις σε λίγα λεπτά και να το έχεις στο ψυγείο σου για καθημερινό, βραδινό, κρύο, ζεστό και για κάθε περίσταση!
Εκτέλεση
- Βάλε τις ντομάτες σκέτες σε κατσαρόλα και άσε τις σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά να φύγουν τα πολλά υγρά τους.
- Χτύπα τα αυγά και πρόσθεσε σιγά - σιγά όλα τα υπόλοιπα υλικά και ρίξτα στις ντομάτες.
- Σιγοψήνεις για λίγα ακόμη λεπτά αλλά προσέχεις να αποσύρεις τη στραπατσάδα προτού χάσει όλα τα υγρά της.
- Γαρνίρεις με δυόσμο και σερβίρεις σε ό,τι θερμοκρασία επιθυμείς! ;)
Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»
|
|
Tweet |