Πώς να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου φυσικά, οικονομικά και πολύ εύκολα, χωρίς βαφές!Για να ανοίξεις ή να σκουρύνεις τα μαλλιά σου, ξέχνα τις χημικές βαφές, το κόστος και τις τεχνικές γνώσεις. Τρέχα στην κουζίνα σου και θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι! 


Για κόκκινο, καστανό, καστανόξανθο ή ακόμη και κατάξανθο μαλλί!
Όποιο κι αν είναι το φυσικό σου χρώμα, μαύρο, καστανό, καστανόξανθο, κόκκινο ή ξανθό μπορείς να επιτύχεις όποιο χρώμα επιθυμείς με απόλυτα φυσικές μεθόδους που οι περισσότερες, αντί να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά σου θα τα περιποιηθούν μοναδικά! Ακόμη και για τις πρώτες άσπρες τρίχες ή και τα γκρίζα μαλλιά, η φύση έχει πολλές λύσεις!


Όμως, προτού επιλέξεις τί ακριβώς θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου, καλό είναι να γνωρίζεις πως από τη στιγμή που επιλέγεις φυσικούς τρόπους για να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, το αποτέλεσμα δεν είναι μια κι έξω. Όσο περισσότερο βάζεις στα μαλλιά σου το φυσικό μίγμα, τόσο περισσότερο θα πλησιάζεις στο αποτέλεσμα.


Πράγμα όχι απαραίτητα κακό, διότι θα ελέγχεις καλύτερα το τελικό χρώμα και θα γνωρίζεις ακριβώς ποια απόχρωση είναι η καλύτερη για σένα!  ;)
Πάμε; 

Κλικ:

Καλή επιτυχία!  :)

Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»