Εάν τρελαίνεσαι για την ειδική γεύση των cheeseburger από τα goody’s με τη χαρακτηριστική άσπρη σάλτσα αλλά δεν ξέρεις πώς να την φτιάξεις, είσαι στο σωστό μέρος!
Υλικά
Καλή όρεξη!
Θέλεις να φτιάξεις αντζούγιες για τις πίτσες σου, ή κοινώς, παστό γαύρο σε μισή μέρα; Η πιο έξυπνη συνταγή για παστά!
Δύο απλούστατα υλικά συνθέτουν την μαγική γεύση της παχύρευστης γλυκόξινης σάλτσας με πίκλες που θα βρεις στα cheeseburger από τα goody’s. Πάμε να την φτιάξουμε!
Υλικά
- 1 κούπα πίκλες ή κοινώς, αγγουράκια τουρσί
- 1 κούπα μαγιονέζα παγωμένη (που έχεις στο ψυγείο)
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβεις τα αγγουράκια στο μπλέντερ και στραγγίζεις πολύ καλά σε λεπτό σουρωτήρι
- Ανακατεύεις τη μαγιονέζα με τα αγγουράκια και βάζεις τη σάλτσα τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο για να πήξει προτού τη χρησιμοποιήσεις
- Βάλε τουλάχιστον μια κουταλιά της σούπας σε κάθε cheeseburger ή hamburger και απόλαυσε τη γνώριμη αξεπέραστη γεύση που όλοι λατρεύουμε!
Μπορείς με αυτή τη νόστιμη σάλτσα να συνοδέψεις επίσης κάθε είδος ψητού κρέατος!
Καλή όρεξη!
Θέλεις να φτιάξεις αντζούγιες για τις πίτσες σου, ή κοινώς, παστό γαύρο σε μισή μέρα; Η πιο έξυπνη συνταγή για παστά!
Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»
|
|
Tweet |