Αδυνάτισε στα μπούτια και τον ποπό όσο είσαι καθιστή στο γραφείο!



6 απλά πράγματα να κάνεις όσο είσαι καθιστή για να χάσεις τοπικό και κυτταρίτιδα από πόδια, γλουτούς και μπούτια γρήγορα!


Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, ψωμάκια, ποπός, τοπικό

Αν κάθεσαι τουλάχιστον 8 ώρες σε μια καρέκλα και μετά δεν έχεις χρόνο ή κουράγιο για το γυμναστήριο, τότε μην ανησυχείς, υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποκτήσεις τα πόδια που ονειρεύεσαι και μάλιστα πολύ γρήγορα!

Μάλλον θα έχεις καταλάβει κι εσύ, πως η διατροφή και ειδικά η δίαιτα δεν αρκούν όταν το πρόβλημά σου είναι τοπικό και μάλιστα στα μπούτια και τα ψωμάκια.

Χρειάζεται γυμναστική ή έστω λίγη κίνηση για να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος, να καεί το λίπος και να οξυγονωθεί η περιοχή μηρών και γλουτών.  Η έλλειψη οξυγόνωσης και θρέψης είναι που έχει παραμορφώσει το δέρμα σου σε αυτά τα σημεία, πέρα από το λίπος και τις τοξίνες.

Αυτό λοιπόν που χρειάζεσαι είναι γλυπτική σώματος και μάλιστα για τις ώρες που είσαι καθιστή. Μην ανησυχείς, δεν είναι καμιά δύσκολη επιστήμη όλο αυτό. Θέλει λίγα λεπτάκια και μερικά μικρά πράγματα να αλλάξεις.

Το καλό με αυτή τη μέθοδο είναι ότι σπάνια κάποια την παρατά. Διότι αρκεί μονάχα να ξεκινήσεις και μετά κάθε μέρα, βλέποντας τα πόδια σου να μεταμορφώνονται, θα ενθαρρύνεσαι να συνεχίσεις.

Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, ψωμάκια, ποπός, τοπικό

Μόνο πρόσεξε να συντηρήσεις το τέλειο αποτέλεσμά σου με μια -δυο επαναλήψεις κάθε χρόνο, διότι εάν μόλις πετύχεις τα τέλεια πόδια εσύ σταματήσεις τελείως τη συντήρηση, τότε σε λίγους μήνες θα επανέλθουν στην τωρινή κατάσταση. Αυτά κάνει η καθιστική ζωή, δεν τα ‘παμε;
Είσαι έτοιμη; 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πετύχεις τα τέλεια πόδια και μπούτια, παρακάτω σου αναλύουμε τί μπορείς να επιλέξεις ανάλογα τί νομίζεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα. 


Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, ψωμάκια, ποπός, τοπικό

Ιδανικά, προσπάθησε να τα συνδυάσεις όλα ώστε να βοηθήσεις το μυϊκό και το κυκλοφορικό σύστημα των ποδιών σου να απομακρύνει γρήγορα λίπος και τοξίνες.  Πάμε;

1. Γυμνάσου κρυφά κάτω από το γραφείο!

Ακολούθησε κάθε μέρα, μια γρήγορη ρουτίνα λίγων λεπτών που θα σε γυμνάσει ακριβώς στα σημεία που χρειάζεσαι και κυρίως, χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι!

Δες τις 4 πανεύκολες ασκήσεις που θα σου αλλάξουν το σώμα και θα σου χαρίσουν γρήγορα, λεπτά πόδια και γλουτούς! Είναι ακόμα και για άντρες:

Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, ψωμάκια, ποπός, τοπικό

Άσκηση 1
Κάθισε στην καρέκλα σου με ίσια την πλάτη και με τα πόδια σου να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών. Χωρίς να τα τεντώσεις, σήκωσε κάθε πόδι ελαφρά από το πάτωμα από 20 φορές, χωρίς να ακουμπήσεις καθόλου στο πάτωμα. Επανέλαβε καθημερινά τρία σετ αυτής της άσκησης.

Άσκηση 2
Στην ίδια θέση, σήκωσε τώρα κάθε πόδι ελαφρά από το πάτωμα και μετακίνησέ το προς τα δεξιά από 20 φορές χωρίς να πατά στο έδαφος. Επανέλαβε καθημερινά τρία σετ αυτής της άσκησης.

Άσκηση 3
Στην ίδια θέση, τέντωσε κάθε πόδι από 20 φορές χωρίς να πατήσει στο έδαφος. Επανέλαβε καθημερινά τρία σετ αυτής της άσκησης.

Άσκηση 4
Στην ίδια θέση, σφίξε γερά τους γλουτούς σου και κράτα τους έτσι για 20 δευτερόλεπτα. Επανέλαβε τρεις φορές τη μέρα αυτήν την άσκηση, από 20 φορές.


2. Τουαλέτα. Το γυμναστήριό σου στο γραφείο

Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, ψωμάκια, ποπός, τοπικό

Κι αν θέλεις ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα, εκμεταλλεύσου ακόμη και τον χρόνο που πας τουαλέτα στο γραφείο και κάνε από 10 ή 20 βαθιά καθίσματα. Έτσι, θα ξεκουράζεις λίγο το σώμα σου από την καθιστική εργασία αλλά και θα γυμνάζεις τα μπούτια και τους γλουτούς σου.

3. Κάθισμα γραφείου με ενσωματωμένο ποδήλατο που δεν φαίνεται!

Αυτό το gadget πρέπει να είναι το πιο χρήσιμο από όλα τα gadget γυμναστικής αλλά είναι πανάκριβο καθώς θέλεις γύρω στα 250-500 ευρώ. Αν τα έχεις κάνεις και λιπαναρρόφηση, οπότε ξεχνάμε το υπέροχο, σούπερ αποτελεσματικό γυμναστήριο κάτω από τα πόδια σου όλη μέρα και προχωράμε στις υπόλοιπες ταπεινές λύσεις. :)

ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ;  ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αν η γυμναστική δεν είναι το πιο αγαπημένο σου, τότε συνέχιζε να διαβάζεις γιατί υπάρχουν πολλοί ακόμη τρόποι να κάνεις γυμναστική… χωρίς να κάνεις καθόλου! :)


4. Φόρεσε ψηλά τακούνια

Ναι ναι, δεν κάνουν πολύ καλό όταν τα φοράμε καθημερινά, είναι δύσκολα στο περπάτημα, κουράζουν και άλλα πολλά. ΌΜΩΣ. Αν το σκεφτείς, τα τακούνια είναι δύσκολα και κουραστικά γιατί απαιτούν επιπλέον κόπο να σταθούμε και να περπατήσουμε. Άρα; Μας γυμνάζουν.

Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, ψωμάκια, ποπός, τοπικό

Εννοείται πως δεν χρειάζεται να τα φοράς κάθε μέρα και επίσης, δεν θα τα περπατάς πολύ γιατί τις περισσότερες ώρες της δουλειάς σου είσαι καθιστή. Όμως, σκέψου το λίγο, μόλις κέρδισες λίγη παραπάνω κίνηση και γυμναστική για τα πόδια και τους γλουτούς σου, χώρια που με τα τακούνια φαίνεσαι ΘΕΑ! Φόρεσε λοιπόν ψηλά τακούνια τουλάχιστον 2-3 μέρες την εβδομάδα!

Αρνητικά:
-Κουράζουν (ειδικά αν κάνεις πολύ περπάτημα για να πας στη δουλειά ή αν στέκεσαι πολύ)
-Δεν είναι η καλύτερη λύση εάν πάσχεις από κυκλοφορικά προβλήματα όπως φλεβίτη ή κιρσούς

Θετικά: 
-Φαίνεσαι ήδη θεά,
-Γυμνάζουν γρήγορα μπούτια και ποπό
-Σε δείχνουν πιο επαγγελματία!

Κόστος
Είναι πολύ οικονομική μέθοδος καθώς ακόμη κι αν δεν έχεις καθόλου τακούνια μπορείς να  αποκτήσεις μερικά ζευγάρια σε πολύ χαμηλή τιμή.

5. Μόνιμα βαράκια στα πόδια σου 

Ένα διαδεδομένο τρικ των αθλητών για να γυμνάζουν τα πόδια τους κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμη και όταν δεν κάνουν προπόνηση, είναι να δένουν με σκρατς, χαμηλά στα πόδια ειδικά βαράκια - μοιάζουν με λεπτούς επίδεσμους που είναι γεμισμένοι με άμμο.

Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, ψωμάκια, ποπός, τοπικό

Απλά πριν φύγεις από το σπίτι, φοράς από ένα βαράκι σε κάθε αστράγαλο και ξεκίνα την ημέρα σου.  Οι μυς σου θα πρέπει να σηκώνουν πια τα βαρύτερα πόδια σου κατά 1,  3 ή όσα κιλά είναι τα βαράκια σου και άρα θα γυμνάζονται με κάθε κίνησή σου.

Αρνητικά
- Όσο τα φοράς, ξέχνα τις φούστες ή φόρεσέ τις με μποτίνια και κρύψε από μέσα τα βαράκια σου. Αλλιώς, τα φοράς με παντελόνι και είσαι μια χαρά.
- Τις πρώτες μέρες θα αισθάνεσαι τους μυς σου να δουλεύουν παραπάνω αλλά  σύντομα, θα νιώθεις μια χαρά και γραμμωμένη κάθε στιγμή.

Θετικά
- Βλέπεις και αισθάνεσαι τα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας μέρα καθώς μειώνεται πολύ η κατακράτηση των υγρών αφού οι μυς σου δουλεύουν περισσότερο!
- Αλλάζει άμεσα η υφή του δέρματός σου αφού η κίνηση σε βοηθά να αποβάλλεις πρώτα την κυτταρίτιδα!
- Γίνε δημιουργική και μην περιοριστείς μόνο στα πόδια! Βάλε αυτά τα “βαράκια” άμμου και στα χέρια σου αν θέλεις να φτιάξεις και γραμμωμένα μπράτσα χωρίς κυτταρίτιδα και χαλάρωση!

Κόστος
Πρόκειται για πολύ οικονομική μέθοδο που θα σου κοστίσει ελάχιστα για κάθε ζευγάρι βαράκια. Κάνουν γύρω στα 50 ευρώ εάν θέλεις επώνυμα αλλά υπάρχουν και μερικά εξίσου καλά που το ζεύγος θα σου κοστίσει περίπου 21 ευρώ. Είναι για πόδια δύο κιλών και μπορείς να αφαιρείς βάρος και να προσθέτεις βάρος, γενικά είναι πολύ ανθεκτικά και μπορείς να τα δεις και να τα αγοράσεις από εδώ.

6. Φόρεσε shapers στα ψωμάκια!

Παλιά είχαμε μόνο τους κορσέδες που ενώ σε έκαναν να δείχνεις τέλεια, ήταν αρκετά δύσκολο να τους φοράς όλη μέρα. Έτσι, ήρθαν τα shapers. Πρόκειται για ελαστικούς ιμάντες σαν ζώνες που αντί να καλύπτουν το μισό σου σώμα, εσύ τοποθετείς μόνο σε κάθε μπούτι μέσα από τα ρούχα.

Αδυνάτισμα, Κυτταρίτιδα, Σύσφιξη, ψωμάκια, ποπός, τοπικό

Το καλό είναι ότι μπορείς να τα σφίγγεις όσο εσύ αντέχεις καθώς ρυθμίζονται πανεύκολα με σκρατς. Σκοπός εδώ είναι να σου κάνουν γλυπτική και να σου λιώσουν το λίπος μόνο στα σημεία που θέλεις. Αυτή η μέθοδος είναι τέλεια και για τον ποπό, καθώς οι ιμάντες που μπαίνουν στα μπούτια, αναγκαστικά κάνουν τον ποπό να “πετάει” και έτσι έχεις και ανόρθωση γλουτών.

Αρνητικά
Απολύτως κανένα!

Θετικά
- Δείχνεις ήδη αρκετούς πόντους πιο αδύνατη στα μπούτια όσο τα φοράς
- Είναι πολύ οικονομικά
- Μπορείς να βάλεις και στην κοιλιά σου!
- Τα φοράς όλη μέρα χωρίς ενοχλήσεις

Κόστος
- Τα shapers υπάρχουν σε πολλές ποιότητες και τιμές αλλά γενικά δεν θεωρούνται πολύ ακριβά ενώ είνα φθηνότερα από τους κορσέδες και είναι πολύ ανθεκτικά για να τα χρησιμοποιείς άφοβα για χρόνια. Συνήθως το ένα τεμάχιο έχει γύρω στα 20€ αλλά βρήκαμε πακέτο 4 πολύ καλά shapers και για τα μπούτια αλλά και για τα μπράτσα σου, με περίπου 24 ευρώ που αν το έχεις πάρει απόφαση πραγματικά αξίζει να το πάρεις. Μπορείς να το δεις και να το αγοράσεις εδώ.

 Διάβασε ακόμη:




Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»