Σπιτικά παγωτάκια σάντουιτς



Μία άκρως σπιτική, πανεύκολη και νόστιμη συνταγή για το κλασσικό παγωτό σάντουιτς στην πιο μαμαδίστικη εκδοχή του!
Γλυκά, Διατροφή, Ελληνική κουζίνα, Παιδί, Σπιτικές Συνταγές, Συνταγές, Πάρτι,

Υλικά
  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • 2 πακέτα τετράγωνα μπισκότα
  • 600γρ. γάλα φρέσκο (ή εβαπορέ αραιωμένο)
  • 1 φακελάκι κρέμα βανίλια στιγμής
  • 1 φακελάκι κρέμα σοκολάτα στιγμής
  • 1 πακέτο σαντιγί


Εκτέλεση
  1. Βάλε το ζαχαρούχο στο μπλέντερ, ρίξε σιγά σιγά τη σκόνη σαντιγί, χτύπα την μέχρι να γίνει αφράτη.
  2. Χώρισε το γάλα σε δύο μπολ και χτύπα στο ένα την κρέμα στιγμής βανίλια και στο άλλο την κρέμα στιγμής σοκολάτα.
    Αφού πήξουν, μοίρασε τη σαντιγί σε ίσες ποσότητες στο καθένα τους και ανακάτεψέ τα καλά. Βάλε την κρέμα σοκολάτα στο ψυγείο.
  3. Σε ένα βαθύ τετράγωνο μπολ (ή ταψί, ή δοχείο) στρώσε τα μπισκότα, από πάνω την κρέμα και βάλε το στην κατάψυξη για μία ώρα.
  4. Βγάλε το από την κατάψυξη και άπλωσε πάνω στην παγωμένη κρέμα βανίλια, την κρέμα σοκολάτα και βάλε από πάνω άλλη μια στρώση μπισκότα που θα προσέξεις να ευθυγραμμιστούν με τα κάτω μπισκότα για να μπορείς να κόψεις τα παγωτά σου μετά.
  5. Βάλε το μπολ στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες και μετά πάρε το μαχαίρι και άρχισε να χαράζεις βαθιά μέχρι να κοπούν ένα- ένα τα παγωτά.
  6. Τα σερβίρεις αμέσως ή τα τοποθετείς κομμένα στην κατάψυξη για να σερβιριστείς όποτε θέλεις!


τιπ:
  • Ρύθμισε εσύ το πάχος των παγωτών σου ανάλογα τα γούστα σου.
    Μπορείς να προσθέσεις ακόμη μία στρώση με μια επιπλέον γεύση που προτιμάς ή μπορείς να φτιάξεις πιο λεπτά παγωτάκια με μόνο σοκολάτα ή βανίλια!

Εάν βέβαια θέλεις κάτι πιο εύκολο, δοκίμασε τη συνταγή μας για το πιο εύκολο παγωτό του κόσμου!  ;)

Καλή επιτυχία!

Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»