Άγιος Βαλεντίνος. Τα καλύτερα δώρα που θα φτιάξεις εσύ!



Χρειάζεσαι από ελάχιστα έως καθόλου χρήματα για ένα πραγματικά διαφορετικό δώρο φέτος του Αγίου Βαλεντίνου. Το δώρο που κερδίζει καρδιές δεν είναι συνήθως το ακριβό, μα εκείνο που χρειάστηκε σκέψη και φροντίδα.

Βαλεντίνος, Δώρα, Έρωτας, Ιδέες, Οικονομία, Χειροτεχνία, DIY,

Κι αν εκείνος ή εκείνη προτιμούν τα ακριβά δώρα, τότε ή δοκίμασε να τους αλλάξεις γνώμη με τα χειροποίητα δώρα σου ή άλλαξε ταίρι. :)
Άσε λοιπόν τις δικαιολογίες και ας δούμε οικονομικές ή δωρεάν ιδέες για ένα δώρο Αγίου Βαλεντίνου, για τον Βαλεντίνο ή τη Βαλεντίνα σου, που θα αξίζει:

1. Φτιάξε ένα πολύ ιδιαίτερο κουτί... με ύφασμα!



Βαλεντίνος, Δώρα, Έρωτας, Ιδέες, Οικονομία, Χειροτεχνία, DIY,

...για μπισκότα που θα ψήσεις εσύ, για σπιτικές καραμέλες τσάρλεστον ή για ό,τι θες! Βρες ένα οποιοδήποτε παλιό κουτί από παπούτσια και κόλλησε πάνω του ύφασμα! Οι περισσότεροι φτιάχνουν κουτιά δώρου κολλώντας χαρτί ή ασημόχαρτο. Το πραγματικά ποιοτικό όμως κουτί δώρου γίνεται μόνο με ένα ωραίο ύφασμα ή και περισσότερα. Έπειτα, διακόσμησέ το όπως σου αρέσει. Ένα μικρό αρκουδάκι ή μια χνουδωτή καρδιά κολλημένα πάνω του, θα το μεταμορφώσουν!


2. Ένας μαρκαδόρος, μια κούπα και ένας φούρνος. 


Βαλεντίνος, Δώρα, Έρωτας, Ιδέες, Οικονομία, Χειροτεχνία, DIY,

Γράψε τα μηνύματά σου και ζωγράφισε τον έρωτά σου και εμείς θα σου δείξουμε πως θα μείνουν ανεξίτηλα. Γράψε το όνομά του/της, μια φράση, το αγαπημένο σας τραγούδι, ότι θελήσεις! Είναι το τέλειο δώρο και δεν κοστίζει τίποτε! 

3. Επέλεξε έναν γκουρμέ τρόπο να δηλώσεις τον έρωτά σου...


Βαλεντίνος, Δώρα, Έρωτας, Ιδέες, Οικονομία, Χειροτεχνία, DIY,

...φτιάχνοντας δροσερά γλυκά σε ποτήρι σαμπάνιας (κλικ)! Στην συνταγή που θα βρεις στον σύνδεσμο αυτό μπορείς να προσθέσεις εκείνα τα υλικά που αγαπά περισσότερο το ταίρι σου και να  δώσεις στο γλυκό σου, το όνομά του/της!



4. Φτιάξε έναν ιδιαίτερα ρομαντικό κρεμαστό κήπο στην βεράντα ή την αυλή σου

Βαλεντίνος, Δώρα, Έρωτας, Ιδέες, Οικονομία, Χειροτεχνία, DIY,



Το πιο γλυκό και οικολογικό δώρο που θα φτιάξεις γρήγορα και πανεύκολα! Μπες και δες πώς πατώντας εδώ.












Και ακόμη λίγα μαγικά για την ομορφιά σου...

Εάν δεν πρόλαβες να χάσεις τα παραπάνω κιλά σου για τη μεγάλη βραδιά, δες τα πιο έξυπνα τρικ για να φαίνεσαι πολλά κιλά και πόντους λιγότερη/ος!

και μόνο για εκείνον...

Τι, έτσι θα εμφανιστείς; Βάλε γραβάτα οπωσδήποτε και μάθε να την δένεις τέλεια! ;)

και εδώ ο εξυπνότερος τρόπος για επαγγελματικό τύλιγμα δώρου!  ;)


Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»