Κόλπα για να κρύψεις τα ψωμάκια και την περιφέρεια!



Αν ξαφνικά έβαλες τοπικό βάρος ή πάντα είχες ψωμάκια και δεν έχεις χρόνο να κάνεις κάτι γι' αυτό, τότε υπάρχουν κόλπα και τρικ για να τα κρύψεις για μια σημαντική ημέρα!

Αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, κόλπα της τελευταίας στιγμής, μπούτια, hacks ομορφιάς

Σαν κορσές

Εάν το φόρεμα ή το παντελόνι διαγράφει πολύ την περιφέρειά σου και κυρίως φαίνεται η κυτταρίτιδα στα μπούτια, τότε υπάρχει λύση! Κάποιες βάζουν κορσέ αλλά κοστίζει πολύ και επίσης σφίγγει πάρα πολύ με αποτέλεσμα να τον φορούν για 1-2 ώρες το πολύ. Επίσης, ο κορσές, επειδή είναι τόσο πολύ σφιχτός, πολλές φορές κάνει ένα παράξενο αποτέλεσμα διότι σφίγγει πολύ ένα σημείο και τα υπόλοιπα σημεία γύρω του πετάγονται πολύ. 

Τί να κάνεις; Απλό! Πάρε ένα παλιό καλσόν κόψε τα πόδια του λίγο πάνω από το γόνατο και φόρα το μέσα από το ρούχο που διαγράφει! Ούτε θα σε σφίγγει πολύ, ούτε θα αλλοιώνει το σχήμα του σώματός σου και θα κρύβει υπέροχα ψωμάκια και κυτταρίτιδα!


Μαύρισμα = Αδυνάτισμα

Πολύ σωστά κατάλαβες, το μαυρισμένο σώμα φαίνεται πολύ πιο αδύνατο. Αν λοιπόν θέλεις να κρύψεις τα ψωμάκια σου αλλά δεν έχεις κάπου κοντά παραλία και αρκετό ήλιο, τότε πάρε μια κρέμα αυτομαυρίσματος (ή φτιάξε τη δική σου) και σε λίγα λεπτά, τα μαυρισμένα σου μπούτια θα φαίνονται πιο αδύνατα!


Έχεις μεμβράνη;

Μία λύση στην οποία καταφεύγουν μοντέλα και διάσημοι πολύ συχνά, είναι η θαυματουργή μεμβράνη. Απλά τύλιξε τα μπούτια σου δυο - τρεις φορές με την πλαστική μεμβράνη που έχεις στην κουζίνα και ντύσου. Δεν θα το πιστεύεις! Το ίδιο μπορείς να κάνεις για να κρύψεις και την κοιλιά σου! 


Ίσως σε ενδιαφέρει:






Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»