Κατάψυξη, ο καλύτερος φίλος σου! Εξοικονόμησε χρόνο, κόπο και χρήματα!Πραγματικά δεν πάει ο νους σου τι μπορείς να καταψύξεις και το μεγάλο κέρδος σου σε κόπο, χρόνο και χρήματα! 

Διάβασε πώς, τι, πόσο και για πόσο καιρό μπορείς να καταψύξεις τροφές και κέρδισε πολλαπλά!

Διατροφή, Κατάψυξη, Νοικοκυριό, Οικονομία, Πρακτικά, Συνταγές, κουζίνα,Κέρδισε σε υγεία

Οι συνεχείς βόλτες σου στον καλό μανάβη της παραδιπλανής συνοικίας, για φρέσκα φρούτα και λαχανικά ή στο σουπερμάρκετ, για συνεχείς ανεφοδιασμούς επειδή τα θέλεις όλα όσο πιο φρέσκα γίνεται, τώρα μπορεί να σταματήσει. 


Φράουλες, μπανάνες, ροδάκινα και καρπούζι μπορείς να απολαμβάνεις ακόμη και τον χειμώνα! 


Επέλεξε τα καλύτερα και φρεσκότερα λαχανικά και φρούτα εποχής και κατέψυξέ τα σε μερίδες, για να τα έχεις διαθέσιμα για κατανάλωση όλον τον χρόνο, χωρίς να στερείσαι σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά!
Κέρδισε κόπο

Μια καλή επίσκεψη στο σουπερμάρκετ και τον μανάβη σου αρκούν για να επιλέξεις τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά εποχής, ή να προετοιμάσεις τα μαγειρέματά σου για όλον τον μήνα. 

Κατέψυξέ τα και κέρδισε απίστευτο κόπο και περιττές διαδρομές απλά ξεπαγώνοντας τις μερίδες που θέλεις να καταναλώσεις!
Κέρδισε χρόνο

Σπιτικά κουλούρια, ζεστό ψωμάκι, κεράσια στο καταχείμωνο, πολλές διαφορετικές μερίδες φρεσκότατου σπιτικού φαγητού, όλα έτοιμα στην κατάψυξη. 

Έτσι, έχεις πάντα καλούδια για να στολίσεις ένα απρόσμενο τραπέζι σε φίλους, να κεράσεις ξαφνικούς επισκέπτες ή για μια δύσκολη ημέρα που δεν πρόλαβες να μαγειρέψεις για τα παιδιά!
Κέρδισε χρήμα

Ροδάκινα στο καταχείμωνο με τιμές... καλοκαιριού! 
Φράουλες φρεσκότατες αλλά όχι πια θερμοκηπίου. Μπισκότα και πίτες σπιτικές, που ψήνεις μόνο την ποσότητα που χρειάζεσαι. 

Λαχανικά από παραγωγούς σε πολύ πολύ χαμηλές τιμές, που θα καταναλώνεις όλον τον χρόνο!Θέλεις κι άλλους λόγους για να πειστείς ότι η κατάψυξή σου είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο της κουζίνας σου; 

Η κατάψυξη είναι μοναδικός σύμμαχος για να διαφυλάξεις την δική σου υγεία αλλά και της οικογένειάς σου, να γλιτώσεις περιττά έξοδα, να αποφύγεις φρούτα εκτός εποχής και λαχανικά θερμοκηπίου ή γεμάτα ορμόνες και με λίγες έξυπνες κινήσεις να έχεις περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σου!
Ξεκίνα να το κάνεις πράξη, πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους:
Για περισσότερο SUXUMUXU πατήστε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter! :)Εάν σου άρεσε αυτό το άρθρο, μοιράσου το! »»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου